Forside Jysk Genbrug Produkter Containere Indsamling Anlæg Priser Links Info Kontaktoplysninger


Jysk genbrug
står klar til at modtage dit affald

Jysk Genbrug A/S er Vendsyssels nye moderne affaldsterminal og måske også din nye samarbejdspartner.

 

 

Central beliggenhed

Med adresse tæt ved Hjørring og motorvej har vi åbnet en helt ny rute for dit affald. Det er blevet hurtigere og nemmere for dig at komme af med erhvervsaffald, og tid er penge.


Vi tænker på miljøet

Når man sorterer og håndterer industriaffald, sikrer man regeringens affaldsplan ''affald 21''. Genanvendelsesprocessen gavner også miljøet, og dette er til glæde for os alle – samt de kommende generationer.


Konkurrence dygtige priser

Vi modtager både sorteret og usorteret/ fejlsorteret industriaffald til konkurrencedygtige priser. Vi aftager alt i pap, papir, plast, alle glastyper (også vinduesglas med og uden rammer) samt kabler, elektriske apparater, elektronikprodukter, jern, metal og meget andet. Efter aftale kan vi også aftage olieforurenet jord/grus. Se vores priser eller ring til os og få et uforpligtende tilbud.


Konsulentbesøg

Er du i tvivl om din virksomheds behov, så ring og aftal et konsulentbesøg. Konsulenten kommer ud til dig og ser, hvilken løsning der vil passe dig bedst, han kan fortælle dig om de forskellige muligheder, der ligger i dit affald.

 

 

Jysk Genbrug A/S - Erhvervsaffald - Metaller - Plastik - Papir - Pap